hot or not

Er denne badedrakten baklengs på tro? Det ser i såfall ikke ut til at eieren har oppdaget det selv, det ser ut som hun er komfortabel med det........?

Dagens outfit og vinner av konkurranse!

Jeg hadde en konkurranse på bloggen her tidligere i dag. Spørsmålet var, hva er dette?Jeg fikk ett svar, det satt derimot rett i sikringsboksen.Frustrerte heidi skrev: Ha..lett..det der er et magnetverktøy, den er 530mm lang om du tar av den rød tuppen, du har vært og kjøpt den på Biltema fordi d...

Hårsveiser av de sjeldne...

En orginal sveis som jeg ikke helt skjønner hvordan man får til. Nå tror jeg endelig at jeg har skjønt det. Spare kjeksen på en pakke kroneis og superlim, så vips, er frisyren klar.Kreasjonen kan sikkert også brukes som tåkelur eller sekkepipe.Denne liker jeg. Fin hvis en ønsker å være litt anony...

hot or not?

Hot or not ?

dagens outfit

Dagens outfit

Denne dama skal mest sannsynlig på ferie, med rosa koffert. Resten av av walk in closettet er i koffertene bak.Antrekk i grått med innslag av rosa, med lange knestrømper.Det ser ikke ut som hun er helt sikker på når bussen går?

Dagens outfit

Condom dress

Dagens outfit

hot or not?

Today's outfit

Jeg gir meg ikke, her er dagens.......Et bilde som tydelig viser at det er ikke hvordan man egentlig ser ut det kommer an på, men selvfølelsen. Yoga kan praktiseres av alle........og påkledningen?Kårleif - som du ser, ikke til å spøke med.....He,he!

Dagens outfit

"KårLeif" i et romantisk øyeblikk. he,he!The beauty comes from within........Blir det gøyere nå, så dævver jeg.......

Bad outfitt

He,he ja det er sant jeg er bare misunnelig på disse flotte damene.What do you think?

dagens outfit

Flott hår. He,he!Hot or not?

Dagens outfit

StriperNedadgående striper virker slankende og denne "kasselignende" overdelen gir et maskulint inntrykk ved å fremheve skulderbredden. Det feminine fremheves ved å "løfte" toppen litt. De lange armene kan kanskje være litt upraktisk, men forhåpentligvis går de an å brette opp?

Grrr! SExy!

EinsteinKarnevalskostymer (hvis du klikker på de små bildene blir de større)Et nytt innlegg uten mening........? He,he....God helg!

Dagens outfit

Lady Gaga på Malta i ett av sine "spesielle" påkledninger. Så hva er dette? En halv Hijab?"I'm kind of the odd person out in general. I don't really like hanging out with celebrities, and I don't fit into that world, as I sort of keep to myself,"she told the Kansas...

Dagens outfit

Jeg er glad i farger, så jeg syns dette antrekket er sprekt. Boblene på overarmene er en fin måte å fremheve muskulaturen.. Ringene rundt magen holder inn bilringene, ringene rundt armene tar oppmerksomheten vekk frå hårsveisen.Et absolutt gjennomført antrekk, med detaljer som frisker opp :)

Dagens outfit

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits