Omelett med creme fraice og parmesanost

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ingredienser:

1 løk
4 -6 tomater
olivenolje til å steke i

6 egg
40 g parmesanost
100 g creme fraice
krydre med salt, pepper evt. herbamare

Fremgangsmåte:

Stek løk og tomat i olivenolje. Rør sammen egg, creme fraice, ost og krydder. Hell over løk og tomater. Stek på svak varme under lokk til røren stivner. Pynt med agurk og salat.
Lite karbohydrater og veldig godt :-)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 

2 kommentarer

Aina Catrine

14.04.2016 kl.14:27

Det så superdigg ut!

annebe

14.04.2016 kl.17:09

Sånn mat er godt...elsker smaken på parmesan...nam :))

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

45, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits