Mobbing

Du blir avløst av seinvakta du føler deg utrygg på. Du prøver å peile humøret hennes i dag. Det vanlige skjer, hun latterliggjør det du sier. Eller hun ignorerer deg, kroppsspråket sier at hun liker deg ikke. Du forsøker å være hyggelig, men hun fortsetter å latterliggjøre. Du begynner å svette, du vet ikke helt hvordan du skal oppføre deg, for det blir feil uansett. Du går ut av rommet.

Når du kommer inn igjen har en kollega også kommet. Da er hun plutselig blid og hyggelig og møter blikket ditt. Du  blir glad, for du tror hun har begynt å like deg. Kollegaen må på do. Da snur hun igjen, og fortsetter med å nyte din usikkerhet ved å latterliggjøre, eller ignorere. 

Endelig er kollegaen ferdig på do. I det kollegaen kommer inn i rommet er hun smørblid igjen.

Tilsynelatende er ingen ting galt, du føler deg bare dritt.

Du står til knes i deg selv, ditt eget selvbilde.

Du tørr ikke gå på do fordi du er usikker på hva som blir sagt om deg når du er ute av rommet.

Hun har nådd sitt mål.

------------

Til ettertanke:2 kommentarer

missmommy.blogg.no

26.10.2015 kl.21:58

Mobbing er så dårlig!! Noen mennesker vokser det aldri av seg:)

Ramaskrik

27.10.2015 kl.21:33

missmommy.blogg.no: Ja, det er ikke no særlig!

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

44, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits