Klar for svømmestevne

Det har vært en travel dag med mange begivenheter. Det har vært Mikeli marknad, ett tradisjonelt høstmarked som finner sted i oktober vært år. Opprinnelig var det høstens avling og produksjon som ble videresolgt her. Nå er det litt karuseller, boder og lokalt produsert mat. Jeg pleier å kjøpe tørket reinskjøtt, det selgels i 100 grams pakker, og er noe av det beste jeg vet.

En annen begivenhet som har vært er åpningen av "dollar store". Dollar store er en butikk som selger alt mulig til billige priser. Kanskje litt som Europris. Vi var en tur der nede og kikket. Vi kom hjem med en del dusj -lotion og sjampo som vi er storforbrukere av, siden jentene svømmer fire ganger i uken. Et brett med cola, tre for ti, og en "anonymus -maske" for minsten til halloween.

Jentene er klar for Svømmestevne i Karlshamn i morgen. De får sitte på med venner, mens jeg må ta en tidligvakt først, deretter drar vi opp hele familien. De skal svømme både lørdag og søndag, og de drar i sekstiden i morgen tidlig, så mor må opp klokka fem.

Gung ho!

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

44, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits