Rundstykker med havregryn

Rundstykker med Havregryn

7 dl lunkent vann

3 dl havregryn

Ca 8 dl hvetemel

1 pakke tørrgjær

1 ts salt

1 ss honning 

2 ss rapsolje  (kan sløyfes) Jeg har også prøvd med hasselnøttolje, det gav godt resultat.

 

Fremgangsmåte: Bland indegriensene i en kjøkkenmaskin og tilpass melmengden for å få en passe tykk deig. La deigen heve i 30 minutter. Ta deigen over på bordet, strø mel under deigen (for at den ikke skal sette seg fast) og del den i to. Lag tilsammen 18 -20 emner som du legger over på to papirkledde stekebrett. La dem etterheve i 40 minutt.

Stek i 15 minutter på 225 grader.

Resultatet (med litt kortere etterhevingstid enn 40 minutter) ser du under.

Ungene er veldig glade i disse runstykkene :-)







 

 

 

5 kommentarer

lisarorvik

23.10.2015 kl.15:19

God fredag, håper du får en fin dag <3

Ramaskrik

23.10.2015 kl.15:22

lisarorvik: Takk det samme :-)

Bina

23.10.2015 kl.16:01

Håper du får en god helg! <3 Ta også gjerne en tur innom bloggen min, det hadde jeg satt pris på! :)

Ramaskrik

23.10.2015 kl.16:04

Bina: Takk det samme :-)

Silje Louise

26.10.2015 kl.08:10

Mm så deilig! Nå ble jeg fristet til å bake jeg også !:-)

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

44, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits