Slutt på pendlingen

Etter å ha pendlet mellom Sverige og Norge  på grunn av jobb i fem år, har jeg nå fått jobb i Sverige. 

Mandag gikk jeg av mitt siste skift i en privat barnevernsinstitusjon i Oslo -området, og skal nå jobbe med enslig mindreårige innvandrere. Pendlertiden som før var rundt 60 timer i måneden, er nå blitt til redusert til 10 minutter tur /retur :-) Jeg har jobbet på den nye arbeidsplassen litt fra og til de siste månedene, og føler at det jeg gjør nå er veldig riktig.

De store barna, den ene som nå har blitt  snart 11 og tvillingene på tolv, er aktive i forskjellige idretter, og jeg vil gjerne være nærmere. MInsten på åtte blir større, jeg gleder meg til å være mer hjemme. Jeg gleder meg til å få med meg alle bursdagene, og ikke behøve reise bort i julen. Jeg gleder meg til å følge svømmekonkurransene som jentene deltar på, på nært hold.

Jeg føler meg faktisk ganske lykkelig akkurat i dag :-)

Her er vi på en tur i Ystad: 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

44, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits