Dagens middag - Parmesangratinert kylling


Her er den nesten ferdig i ovnen.

Dette blir virkelig godt!

Til ca 4 porsjoner:

600 g kyllingfilet

4 dl creme fraiche

150 g parmesanost

2 hvitløkskløfter

1 tsk salt

0,5 tsk svartpepper

1 ss smør

 

tilbehør:

4 porsjoner ris

salat

 

Fremgangsmåte:

1.sett ovnen på 200 grader

2. Del kyllingfiletene med et snitt på tvers og legg dem i en ildfast form sammen med litt smør.

3. Rør sammen creme fraiche og revet parmesanost. (Jeg hadde bare 100 g parmesanost, men hadde noen rester av revet pizzaost i kjøleskapet som erstattet 50 gram med. Det fungerte bra.) Press i hvitløk, eller gjør som meg, bruk hvitløk på tube fra butikken. (husker desverre ikke merket.Tilsett salt og pepper og rør sammen.

4. Dekk kyllingen med osteblandingen og la det hele stå i ovnen i 30 minutt.

5. Kok ris etter anvisning (villris fungerer bra, eller vanlig ris), og lag salat etter eget ønske.

Kilde

5 kommentarer

Lilli

02.01.2014 kl.17:20

Så godt ut :)

foreignerat50

02.01.2014 kl.18:33

DEn smaker sikkert godt!

Gaski

03.01.2014 kl.00:38

Det så spennende ut! Må prøves en gang :)

18.11.2015 kl.15:43

Hvor fant du hvitløkspasta og hvilket merke?

Ramaskrik

18.11.2015 kl.16:54

Anonym: Kener jeg kjøpte tuben på Rimi, jeg har også kjøpt her i Sverige. Det er lenge siden jeg la ut dette innlegget, og husker desverre ikke merket.

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

44, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits