Hund skyver den rullestolbundne eieren gjennom overflømte gater

Det er ikke helt sikkert hvor opphavet til youtube filmen er, men videoen som har fått tittelen "Dog helps a disabled owner" er på russisk.

Filmen viser en hund som skyver eieren sin gjennom gater med høy vannstand, og er filmet av et mobilkamera av en forbipasserende bil som kjører i lav fart.

En mann i rullestol vinker til en forbipasserende at han bare kan kjøre. Bak rullestolen dukker hunden opp som skyver rullestolen.

Videoen skal ha bli lastet opp 8 juni, og har allerede fått over 100.000 treff .

http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/howaboutthat/10114429/Dog-pushes-wheelchair-bound-man-through-flooded-streets.html

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits