Det var like før jeg tok bussen til Paris...

Etter en hektisk dag er jeg igjen på plass i bussen fra Malmö til Oslo.

Håndball og dans har stått på timeplanen for ungene når det gjelder fritidsaktiviter i dag. Dessuten har de hoppet noen timer på trampolina. Det er kjempegøy,syns de. 

De klager over at jeg alltid finner på unnskyldninger for ikke å hoppe med .For å si det rett ut så er jeg redd for å få "shaken old brain syndrom" (SOBS) hvis jeg hopper for mye der.

Mest hektisk var livet i ettermiddag. Den ene skulle hit, den andre dit, ha hjelp til leksene og så var det middag. Den ble lettvint middag i dag, slik den ofte har vært i det siste, når ettermiddagen har vært tettpakket.

Jeg drømte meg litt bort på busstasjonen i kveld. Rett før Oslobussen gikk, startet Eurolinesbussen til Paris. Tenk å dratt dit i stedet? Tenk så spennende det ville vært?

Men det må jo ta evigheter. Jeg vet ikke hvor langt det er å kjøre Malmö -Paris jeg, men... Det er sikkert ikke så forferdelig dyrt heller? Et øyeblikk så jeg for meg vårstemning i Paris. Har foresten aldri vært der... Ungene hadde nok sikkert blitt ganske lei av å sitte i buss så lenge?
Det er 10 grader og vindstille her i kveld. Våren kommer med stormskritt...Det merkes til og med på katta :)

2 kommentarer

?

01.03.2012 kl.08:18

ÅÅÅÅ tenk å hive seg på bussen til PAris. Herlig!!!! Her er det også vår med 10 plussgrader:) Ha en fin uke i Oslo!

Ramaskrik

01.03.2012 kl.17:42

?: Det blir nok ikke med det første at jeg hiver meg på den bussen, selv om det kunne virke fristende i går kveld :)Kos deg i vårværet :)

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits