Den svenske snømannen får egen dokumentar på discovery.

Den 44 år gamle svensken som ble funnet nedsnødd i en bil uten å ha spist annet enn snø i to måneder, får nå en egen dokumantar på discovery.


Mannen som ble funnet i en bil på en avsidesliggende snuplass i nærheten av Umeå 18 februar i år, oppgav at han hadde vært i bilen siden 19 desember og overlevd på snø.

Historien om mannen har nådd alle verdenshjørner. Det er en utrolig historie om overlevelse, sier Andy Dunn produsent i Discovery channel. Dokumentaren er planlagt å vare i en time, og skal omhandle svenskens liv før og mens han bodde i den nedsnødde bilen.

Vi vil vite hvem han er, hvorfor han havnet i bilen og hvordan han klarte å overleve, sier Dunn.

44 åringen kommer trolig ikke selv til å delta i dokumentaren.

 

I følge aftonbladet var mannen arbeidsnarkoman og naturmenneske. Han var pliktoppfyllende og godt likt. Livsprosjektet hans var et hus han kjøpte i 2010, prisen var 1,75 millioner, og huset var beregnet for utleie. Prosjektet gikk bra i begynnelsen, men huset var i dårlig stand og utgiftene begynte å vokse.

Ved juletider i 2010 ble han syk av stress og hard arbeid, det resulterte i at han sluttet i jobben sin, selv om arbeidsgiver ville han skulle fortsette. Etter dette isolerte han seg i leiligheten sin og gikk bare ut på nettene. I fjor sommer sluttet han å betale husleien.

I desember 2011 ble han dømt til å betale 1,6 millioner kroner for et ubetalt lån. Han ble funnet 18 februar 2012 på en øde skogsvei i Umeå. Da hadde han i følge eget utsagn, ikke spist på to måneder.

Nå vil han gjerne tilbake til bilen som ble stående igjen i ødemarka. Den skal ha blitt vandalisert av scooterkjørere den siste tiden.

http://www.guardian.co.uk/world/2012/feb/19/man-trapped-snowed-car-hospital

http://www.foxnews.com/world/2012/02/20/swedish-man-survives-two-months-in-sub-zero-temperatures-by-hibernating-in-car/

4 kommentarer

Pippilottaposten

27.02.2012 kl.23:17

Hmm...detta hørtes da utrolig ut....funderer på om detta er sanning je da

Ramaskrik

27.02.2012 kl.23:19

Pippilottaposten: Det er en utrolig historie....

11.03.2012 kl.02:18

Han gjorde jo dette med vilje da

Det var jo ikke slik at det var et uhell eller eb ulykke

rebeccamarieb

11.03.2012 kl.02:24

oi, utrolig!

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits