8-åring fikk 75 000 kr i bursdagsgave av sin mor beregnet til skjønnhetsoperasjon...

Den menneskliggjorte Barbiedukken Sarah Burge har brukt mellom 4 og 5 millioner på skjønnhetsoperasjoner.

Nå vil hun at datteren skal bli som henne. For to år siden gav hun datteren en kupong på nesten 60 000 kroner til brystoperasjon. Noe som gjorde datteren fra seg av glede:

Til jul fikk hun nesten 70 000 kroner øremerket fettsuging, og til bursdagen får hun  nærmere 80 000 avsatt til skjønnhetsoperasjoner.

Poppy får jevnlig skjønnhetsbehandling og spraytan, og hun har egen sminkør.

Bursdagselskapet ser også ut til å bli spesielt for 8- åringen som er i ferd med å få nye fortenner. Selskapet skal være x-faktor lignende. Jenta skal ha diamantsko og designerkjole og de skal leke catwalk i rosa omgivelser. En kjempestor rosa kanin skal avlegge besøk i selskapet.

Når de små gjestene går hjem, skal de få med seg kupong på spraytan, et signert bilde av Poppy og Sara og godteposen med luksussjokolade har en verdi på nærmere 2000 kroner. 

http://www.dailymail.co.uk/news/article-2106652/Sarah-Burge-gives-daughter-Poppy-8k-worth-cosmetic-surgery-vouchers-birthday-present.html

Galskapen lenge leve, sier nå jeg...

 

2 kommentarer

hestiaverden

27.02.2012 kl.00:18

Hvor lite selvtilitt må man egentlig ha for ikke bare å synes man selv er bra nok, men også mene at ens eget barn er avhengig av operasjoner??? Barna våre er da perfekte, nydelige elskbare individer..Bare fordi de ER........

Ha en flott ny uke med dine fantastiske solstråler.

-klem-

Ramaskrik

27.02.2012 kl.08:49

hestiaverden: Ja det gir signal om at barna ikke er bra nok når mødrene holder på sånn. Egentlig skal jo jenta sykle, klatre i trær og bli skitten, men blir omskapt til en liten voksen der kroppen og utseende blir avgjørende.

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits