Fin blogg, ta en titt på min.

De yngre bloggerne skriver ofte sånt som "fin blogg, ta en titt på min", gjerne uten å ha lest innlegget. De eldre kritiserer ofte denne måten å kommentere på, de syns kanskje den er for gjennomsiktig. Egen vinning skinner så alt for godt igjennom.

De eldre tildekker oftere dette budskapet gjennom å gi komplimenter, men det man mener innerst inne er kanskje "fin blogg, ta en titt på min".

Finnes det rom for diskusjon på en blogg, eller er vi for hårsåre og tar for lett andres meninger som et angrep mot vår egen person?

Hva skal man egentlig kommentere?

Det kan virke som man heller ikke skal være så mye uenig med andre bloggere, for da kan helvetet være løst i løpet av sekunder. Har man ikke en hyggelig kommentar (som støtter blogginnlegget og dermed forfatteren) bør man la være å kommentere. Ellers så er man plutselig omvandlet til mobber. 

Det neste blir en bloggshout med "stygg kommentar, jeg blir mobbet!" gjerne med link til den som skrev kommentaren. Så er krigen i gang. På tross av mange fine kommentartarer samme dag som får nesten ingen oppmerksomhet. 

Så har vi disse som sleiker andre bloggere opp etter ryggen. Som gir hyggelige kommentarer til "de som ikke fortjener det". Dette er en uting som ikke bør forekomme. Plutselig er man omvandlet til djevelens løpegutt mens bloggen til vedkommende "landssviker" drukner i andre bloggeres aggresjon.

Jeg får si som i Finnmark

SÅNN GÅR NU DAGAN!

Jeg kan ikke styre hva andre bloggere velger å kommentere eller å bruke tiden sin til. Selv har jeg kommentarsperre, et fantastisk hjelpemiddel. Med den kan jeg styre hva som skal ta plass i min blogg :) 

Ha en fin dag!

 

18 kommentarer

Julie*KONKURRANSE*

14.02.2012 kl.11:29

Hater sånne kommentarer-.-

Reaksjoner

14.02.2012 kl.11:30

jeg bryr meg ikke så mye om det fin blog osv, men regaere mere på spam kommentarer der de maser om og vinne ting eller selge ting.

Ha en fin dag

SiwFjellhaug <3

14.02.2012 kl.11:31

Jeg er så enig!

Ramaskrik

14.02.2012 kl.11:31

Reaksjoner: Helt enig. Jeg har sluttet å slippe dem gjennom sperra...

Pia Isaksen

14.02.2012 kl.11:32

Jeg blir DØDSirritert når folk skriver: JEG VIL LESE BLOGGEN DIN, eller kommenterer: Jeg kommenterer tilbake, kom innom bloggen min og kommenter, kommeterer du min kommenterer jeg din etc..

chanettn

14.02.2012 kl.11:32

Bra skrevet og veldig enig! =)

SiljeFoto

14.02.2012 kl.11:33

Helt enig i hva du skriver! Samme med reklamer for konkurranser osv!

Ramaskrik

14.02.2012 kl.11:34

Pia Isaksen: kommentarforvirring :)

Mia

14.02.2012 kl.11:52

det er irriterende..

Cassandra Fredriksen

14.02.2012 kl.12:21

Hmm, vel ingen bloggere liker vel å bli spammet med sånne kommentarer..

Men jeg synes det er greit hvis de reklamerer for konkurranser de har på bloggen, det er greit nok.. For hvem er det som ikke vil få gratise ting bare for å melde seg på en konkurranse? :P

Synes også at det er greit at folk er uenige i meg, ingen har jo helt like meninger! Alle er jo forskjellige, men synes det er litt teit at når folk diskuterer med hverandre hvorfor de står på sitt og mener det de mener så sier alltid den som kommenterer innlegget at forfatteren av bloggen ikke tåler at andre har en helt annen mening.. Synes det er litt dumt. ^^

lulltove

14.02.2012 kl.12:29

Ikke alltid like festlig med kommentarer som: Du har visst store problemer i livet ditt, eller du er stygg o.l. Greit at folk diskuterer sak, men liker ikke person- angrep. Ellers bryr jeg meg ikke så mye. Blogg er blogg......

Ramaskrik

14.02.2012 kl.12:49

lulltove: Noen går til personangrep i sine innlegg. Da må man regne med å få det samme tilbake. Ellers er personangrep ikke god folkeskikk.

Abyhakrilas

14.02.2012 kl.14:43

Jeg er sjeleglad fordi at jeg har blogg på blogspot, for der unngår vi alt dette, og jeg kan knapt telle på en hånd de gangene jeg har fått inn en stygg kommentar på bloggen min. Vi på blogspot slipper også sånne kommentarer som det du skriver om i begynnelsen som fin blogg, besøk min.

Jeg har kommentarkontroll på bloggen min, og det er det mange av oss som har, men det er mitt personlige valgt at jeg har valgt å gjøre det. Hver og en må gjøre det han eller hun synes passer best for sin blogg. Uansett har ingen rett til å gå til personangrep på noens blogger. Da får man holde seg unna. Hvis jeg ikke er enig med det en blogger skriver holder jeg meg unna i stedet for å skrive.

Ramaskrik

14.02.2012 kl.14:53

Abyhakrilas: Jeg er enig med det med personangrep, det er som i den virkelige verden, det burde ikke skje. Men hvis innlegget i utgangspunktet var et personangrep må man vel regne med å bli angrepet tilbake. På den annen side,hvis man ikke kan være uenig med det som skrives i en blogg, forsvinner kanskje litt av vitsen med å blogge i det hele tatt? Eller er det sånn at vi bare vil ha "fin blogg" kommentarer?

Kommentarsperre er bra :)

hestiaverden

14.02.2012 kl.18:21

Jeg har en kjedelig blogg i så måte, for diskusjoner liker jeg best å ta ansikt-til-ansikt. Jeg blogger da heller ikke for å få flest mulig lesere, men for å dele litt av hverdagene mine med familie og venner. Siden jeg stort sett skriver om ting jeg liker, syns jeg selvfølgelig også det er kjekt om andre leser det, så på den måten er jeg også glad for kommentarer fra "fremmede". De "spam-kommentarene" som kommer, hopper jeg bare over.... Ufine kommentarer har jeg stort sett ikke vært plaget med, men om de få som har kommet tenker jeg at det sier mer om den som kommenterer enn om meg og min blogg...

Ramaskrik

14.02.2012 kl.18:44

hestiaverden: Det er sant. Du har en koselig blogg :) Du sitter sikkert inne med en del gode matoppskrifter. ...(hint)

hestiaverden

14.02.2012 kl.22:23

Tusen takk. Fortell hva du ønsker oppskrifter til, så kan jeg blogge om det også, jeg ;o)

Ramaskrik

15.02.2012 kl.08:03

hestiaverden: Jeg skal tenke litt på det :)Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits