I can rise and shine, but not at the same time!

Det får vera måte kva ein skal venta seg av ein stakkar ;)

I dag er det kaldt ute, 15 minus. Det var hektisk med klede i dag tidleg, ungane var ikke heil nøgde med at dei måtte ha ullunderklede på skulen. Dei skulle ikke ha vatterte bukser heller. Men når dei åpna døra og gjekk ut, kom dei inn at og sa dei måtte ha meir klede fordi dei fraus. Ja slik kan det ende...Eg stod med hendene i kors og og tenkte med meg sjølv,"ja, det var no det eg sa!".

Det endte med at dei vart meir lik teletubbiar, enn seg sjølv.

Det fell eit godt lag med snø i går kveld. So no blir eg vel tvungen til køyra akebrett med ungane etter skulen og.

Så er det den sola. No kjem den opp, det verkar som den trur at eg skal hoppa opp å renna ut for å måke vekk den siste snøen med ein gong?.

Eg tykkjer at den sola går over seg sjølv nokon gonger. Eg er glad me hev persienner på vindaugene, for å seia det slik... for då kan ein lest som sola ikkje eksisterar fram til ein kjenner seg mogen for strålinga...hehe..

4 kommentarer

lulltove

02.02.2012 kl.09:27

Smarte unger :) Elsker morgensolen når den kommer. Eneste ulempen er at en ser hvor møkkete vinduene er etter vinteren :) Ha en fin dag!

Ramaskrik

02.02.2012 kl.09:31

lulltove: ja, huff vindusvask går ikkje i 15 minus..ikkje før sola kjem ;)

Linn Jones

02.02.2012 kl.09:44

Hehe! :D

Elise

02.02.2012 kl.09:45

Hehe, godt sagt!

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits