Pinnekjøttsuppe

Silt kraft fra pinnekjøttet + evt annet fårekjøtt .

poteter,gulrot, kålrot, løk og potet etter eget ønske kuttes i biter.

Kokes i 20 minutt.

Ha i kjøttet.

Kan det bli bedre?

Var litt uheldig under skjæreprosessen, men fikk lov å låne krokodillesaksa til minsten å skjære bandasje. Himmelen er heldigvis blå :)




Én kommentar

Linus Studentus

24.01.2012 kl.12:47

Mmmm! Skikkelig fristende :D

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits