Bilder fra 1973
Meg og bestefar i 1973.

Vi tror at tida går og kommer og kommer og går. Men tida venter.
- Ragnhild Bakke Waale-

 

4 kommentarer

hjelpmegselv

13.02.2011 kl.09:50

Som de sier i afrika, tiden går ikke, den kommer. Men kanskje venter den også litt. Det viktigste er jo å være på plass i tiden som er nå, og det som skjer i dette øyeblikk, da blir minnene enklere å huske. Kanskje derfor vi har så mange minner fra når vi var små, fordi vi nøyt de bedre, om du skjønner hva jeg mener?

Ramaskrik

13.02.2011 kl.12:13

hjelpmegselv: Det er ikke godt å si om tiden kommer eller om den venter. Eller om det går an å ta vare på den, som i en eske på loftet eller i et hvelv. Øyeblikk man husker er øyeblikk man var tilstede i øyeblikket. Det er kanskje det man var flinkere til når man var barn?

?

02.03.2011 kl.10:25

ÅÅÅÅ så nydelige bilder. Du ser vel hvor spesielt minsten har trekka fra:) Kjempe herlige bilder. Genseren du strikker på blir knall go til høsten. Er så kjekt me hjemmestrikket:) Har strikket litt i vinter men mest "dilleri". koselig det også.

Ramaskrik

02.03.2011 kl.11:51

?: Det er greitt med de som ikke har blitt så store enda, det er en ulempe med store strikkegreier :) Han er nok litt lik meg minsten, ja. Ha en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits