Helgevask

J. har vært nesten uke borte på kurs i Luxenbourg som er gjennom jobben. Han kommer hjem i kveld, og ungene er i ekstase.

Etter en uke syns jeg det har gått bra med kjøring til og fra skole og barnehage, fritidsaktiviteter, varme klær og bombetrusler. I kveld var det huset vårt somdet var ramma av ei mild bombe. Eldstegutten har tatt kommandoen her og jobber på spreng. Han kommanderer:

"Mamma, ingen PC no!"

"Den skal ikke være der...!"

"Victoria og Mathilde no må dåkker også hjelpe til, ikke bare stå der."

Plutselig er hele huset shina, og vi kan gå helga friskt i møte :)

 

2 kommentarer

Everydaylove

15.10.2010 kl.21:11

Hahahaha digg å ha slike barn da!! Kjenner jeg gleder meg til ungene ser rotet selv ;o)

Håper du får en deilig helg med din kjære vel hjemme igjen!

Ramaskrik

15.10.2010 kl.21:20

Everydaylove: Det er ikke bestandig de er sånn, men elstegutten er en god organisator når han setter i gang. Jeg syns det er artig å merke at han slike egenskaper :)

God helg til deg også :)

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits