Den indre vekkerklokka roter....

Jeg er fortsatt "alenemor" og blir det en liten stund til, da J. er på kurs. I dag bråvåknet jeg ti over seks og tenkte jeg hadde forsovet meg. Jeg kledte på meg i rasende fart, men så var det noe som skurret. Når er det egentlig jeg pleier å vekke ungene? Er ikke det klokka sju? Hmm, da har jeg stått opp nesten en time for tidlig.
Jeg la meg nedpå litt til...Det var godt. Jeg er nok litt redd for å forsove meg. Jeg begynte vekkerunden av mine fire barn, noe som gikk rimelig kjapt. Utedag - finne vintersko - i går fikk jeg melding om at den yngste jenta var for dårlig kledt. Hun hadde frosset da hun var på utedag. Jeg tenkte å ungå det samme med størstejenta og fikk gravd frem noen vintersko fra i fjor som heldigvis passet.

Frukt, drikke og yttertøy. Da var vi klare for avgang. Ojj, jeg har ikke kledt på minsten...av med bleie på med klær, heldigvis samarbeidsvillig og vi nådde skolen i tide. Jeg og minsten koste oss en stund ved kjøkkenbordet før vi drog i barnehagen. Da var allerede solen kommet frem og varmet godt.

Jeg dro til butikken for å hente en pakke fra Ellos. Ungene har vokst ut av alle klær.....denne gangen har jeg kjøpt noen gensere.Det er mye mer de trenger, strømpebukser, longser, sko, ytterjakke, sokker, luer o.s.v, så det er bare å begynne i en ende. Mens jeg likevel var i butikken kjøpte jeg en del ting jeg trengte i matbutikken, men sitter nå å ergrer meg over at jeg glemte rågiknekkebrødet. Dagen blir ikke helt den samme uten. Så jeg får dra og kjøpe det senere.

Nå har jeg masse husarbeid som skulle vært gjort før  1330. Nå har jeg satt på plass varene, skylt søppeldunkene og satt i oppvaskmaskina.

I dag skal jentene på ridning. Det er et stykke å kjøre, så vi blir nok der alle fire mens ridningen pågår, etter det er det middag og snart leggetid...

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits