Kampen mot kiloene

 

Jeg kommer hjem etter en lang dag foran dataskjermen og slenger meg ned foran PCen for å se om det har hendt noe nytt. En ny E-post kanskje eller en notifikasjon på facebook. Nyhetene er også viktig å få med seg.

Jeg heller i et stort glass cola, her på pcen var det så mye som skjedde, så jeg har ikke tid å lage noe skikkelig mat. Det er noe pommes i frysen så jeg slenger det i en langpanne med blikket halvt på PCen. Maten inntas ved PCen, oj, der var all maten borte..Noen gastronomisk opplevelse var det ikke.

Det hadde vært godt med litt mer cola...Jeg henter i kjøleskapet, mens jeg surfer meg i gjennom de tynne damene, som er vellykkede. Skal tro hvordan det går i Visteria Lane, der skjer det jo saker, de er tynne. Jeg skulle kanskje ha trimmet mer, men det er ingen vits, slitsomt er det også. Kos (kos må man ha) til frueserien, hmm, det er en pose potetgull i skapet. Jeg tror jeg tar den. Jeg spiser potetgull, knasprer i vei, klarer ikke stoppe før posen er tom. Dagens kveldsmat.

Den dårlige samvittigheten veier minst to kilo som føles alt for tunge å dra med ut på joggetur nå. Dørstokkmila har endret seg til å bli 1000 kilometer. Det får bli i morgen, da skal jeg ta igjen alt det tapte. I mellomtiden surfer jeg skapet etter noe sjokolade, fant litt.

Så kommer spørsmålet, hva har skjedd med meg? Jeg var sporty, jeg var tynn, jeg var bevisst på hva jeg spiste.

Men nå?

Er jeg syk, har jeg gitt opp, eller har jeg rett og slett blitt lat?

http://www.vg.no/helse/artikkel.php?artid=10025416 

 

 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits