Validering av vitnemål

Det er fredag og snart helg. Formiddagen hittil har gått med til å organisere klesvask, rydde litt og aktivisere mine to små. Den ene var litt uvel i natt, og den andre har fri.

Jeg holder på å søke om svensk validering av vitnemål, og har leitet frem gamle emneplaner. Heldigvis finnes de på nett, men skriveren har tatt kveld. Så jeg har videresendt linkene til J. i håp om at han har tid å printe dem ut. Jeg har også bestillt et personbevis fra ligningskontoret som skulle vedlegges for at vedleggene skulle være tilfredsstillende. Resultatet skal bli en svensk spesifisering av hva jeg kan, som kan være fin å legge ved på jobbsøknader.

Ellers blir det forhåpentligvis en bassengtur i ettermiddag etter at vi har henta de to andre på skolen, den "syke", er i fin form.

Ønsker alle en fin fredag :)

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits