En strålende morgen

Etter å ha gjennomlevd en uke med  motløshet, våknet jeg i dag med en ro jeg ikke har kjent på lenge. En innvendig boble. Motløsheten har vært i forhold til jobbsituasjon, om alt vil løse seg til slutt.

Jeg har vært på to jobbintervju i Norge, det siste får jeg ikke fått svar på før i neste uke, mens den andre fikk jeg negativt svar på. De hadde valgt noen med mer erfaring innen akkurat det feltet, sånn vil det jo ofte være. Jeg har flere søknader inne , og har funnet to jobber til i Norge som jeg skal søke på. Jeg har også en del søknader inne for svenske arbeidsplasser, jobber i nærområdet.

Siden jeg er midlertidig arbeidsløs, er minstemann hjemme sammen med meg i dag, han leker med søppelbilen han fikk i bursdagsgave. Den ble han forferdelig glad for. Han er ikke så bortskjemt med å få ting, han arver mye, så da han hadde åpnet en gave, så det ut som han trodde han var ferdig. Da vi gav han neste gave, pekte han på den han allerede hadde fått og så spørrende ut.

Jeg stryker klær og hører på radio.

I ettermiddag skal to av ungene ha med seg venner hjem, så da blir det vel pannekaker til middag!

Ha en fin dag!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits