Nok et bevis...

Det sies at noen kvinner er gode på å gjøre flere ting samtidig, det har noe med at kvinner har flere nervetråder som passerer mellom hjernehalvdelene. Martha Louise imponer. Mange av oss har mer en nok med å prøve å kommunisere i "den virkelige verden", mens andre veksler mellom flere verdener samtidig. Kommunikasjon med døde skal ikke være vanskelig, særlig hvis man allerede har en skytsengel tilgjengelig.

Jeg tror nok Martha har en krevende hverdag. I tillegg til å holde kontakten med egen skytsengel, formidler hun kontakt for andre. Jeg vet ikke om flere kan ha samme skytsengel, eller alle har hver sin. I sistnevnte tilfelle skulle man tro det ble forferdelig mye å holde styr på. I tillegg må hun ha en fornuftig forklaring på hva hun egentlig holder på med overfor tvilere, for hvis denne kommunikasjonen er virkelig, beviser det at det fins et liv etter døden. Kanskje det går an spørre hva det egentlig er som skjer når man dør, det er en problemstilling jeg tror mange lurer på, så et konkret svar ville kanskje roet ned mange redde sjeler.

Aktiviteten hevdes å ikke være religiøs, selv om den prater med livet etter døden. "Det dreier seg ikke om åndebehandling, spiritisme og sjelesørging", sier Martha Louise. Hva er det da? Slik jeg har forstått det, er skytsengler ikke døde mennesker, men kanskje hjelpere som får levende døde til å leve?

Det er ikke lett å forstå sammenhengen som Martha Louise og flere andre svever i.

Selv så tror jeg ånden fortsetter å leve etter at man dør, skytsengler finnes kanskje, selv om jeg aldri har pratet med noen direkte. Jeg er en av dem som opplever dette med liv og død som et vanskelig tema.

Mange mennesker søker bekreftelse for sin væren. Kan døde gi den bekreftelsen som man ikke finner i den synlige verden kan det sikkert være bra for noen, selv om jeg tror det er et område man bør bevege seg med varsomhet i.

Det er vel en grunn til at Martha Louise får mer medieomtale en partneren Elisabeth Samnøy. På grunn av sin posisjon som norges prinsesse, blir hun gransket med et mer kritisk blikk enn oss "vanlige", det er heller ikke dagligdags at prinsesser står frem med at de enkelt og greitt kan prate med døde. Om det er mot eller galskap har jeg ikke nok kunnskap til å vurdere, men ganske originalt!

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10018577

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/artikkel.php?artid=10018608

 

2 kommentarer

Ja, det er ganske så orginalt:) Kanskje man kan bli litt sikrere på at slike ting eksisterer når en person som prinsessen setter hele sitt god navn å rykte på spill? jeg vet ikke jeg. Jeg tror litt på sånne ting, men det må bevises for meg før jeg tør å tro skikkelig.

Ramaskrik

16.09.2010 kl.13:06

Emmieverlasting: Ja, det er ikke så lett å tro uten videre..

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits