Kjörer buss til krampa tar meg...

Nå har jeg tilbragt 8 timer på Norwaybussen fra Molde. Mange ganger har jeg savnet fölelsen av å väre yngst overalt man går, slik det ofte var var for 15 år siden. I dag fikk jeg oppleve fölelsen av å väre yngst, bussen var full av pensjonister, så jeg fikk väre med på pensjonisttur.


Matpause underveis: Gryterett med kaffi og dessert, 120 kroner.Stedet virker å være stamkafe for trailersjafører, alle hadde hver sin kopp hengende klar:For alle som ikke trodde det gikk ann å gå bakveien:

Turlektyren, som jeg har lest en gang før, og som er en veldig bra bok:


r en fin reise, fint vär. Nedenfor Bjorli viste seg sin absolutt beste side med strålende höstsol. Vanligvis kommer et grått skydekke når vi kjörer andre veien. Til Dombås er det fint, men når man bikker kanten ned mot Åndalsnes, ligger gråskodda tykk. I dag var det motsatt. Det var en flott tur, men en del veiarbeid som forsinket bussen litt. Likevel fikk jeg litt dödtid för jeg skal på en ny 8 timersrunde med buss, så jeg fant en PC. (det skjedde etter mors hatt, men jeg klarer ikke flytte teksten, og orker ikke skrive den på nytt..)

Matpausen var på Mors hatt på Kvam, der kjöpte jeg dagens middag, en posjon gryterett med karamellpudding til dessert. Jeg var sulten som en hest. Det fungerte som sovemedisin. Nå ble det veldig intenst og jeg kjente litt på om jeg virkelig, hvis jeg fikk jobben, orket å pendle så langt. Men hvis man vet hvordan man skal jobbe fremover, så er det kanskje lettere å få flybilleter med gunstige priser.

Ja,ja jeg får först komme meg hjem har värt borte i tre dager nå for et intervju...hehe!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits