kløftpotet

Lag en blanding av rapsolje ,hvitløkspulver, salt, pepper og annet krydder du liker. Til kjøtt er det godt med rosmarin i tillegg til det andre. Rapsoljen kan byttes ut med olivenolje eller annen olje, hvis ønskelig:


Del faste poteter i kløfter, og rør godt rundt slik at all poteten blir dekket av olje og krydder:


Spre poteten  utover i en langpanne og stek ca. 30 minutt ved 200 grader:


 Kjempegodt til kjøtt, kylling, som alternativ til pommes frites eller hamburger. Jeg hadde løvbiff til i dag.

3 kommentarer

Stacy

14.05.2010 kl.17:56

Du har fin blogg;)

Stikk innom min ?

Anna & Ellen

14.05.2010 kl.18:01

Kjempe kul blogg, og veldig søte bilder. Du er utrolig flink til å blogge ! Stå på !

krympings

15.05.2010 kl.00:13

Mmmm.. Dette pleier jeg å lage en variant av, til grillmat. Supergodt. :D

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits