minestronesuppe







1 liter vann
olivenolje
1 grønnsaksbuljongterning
salt og pepper
200 g pastaskruer, ukokt
1 boks tomatsaus, ca. 400g
3 ss tomatpure
2 hvitløkskløfter
1 liten pasternakk, finhakket
1 dl basillikum (strimlet)
1 gul løk
2 gulrøtter, finhakket
1 purreløk

Fremgangsmåte:
1. Skyll, rens og finhakk grønnsakene og fres dem deretter i olivenolje i en kasserolle.
2. Hell over vann, tomatsaus, tomatpure og buljongterning. Rør rundt og la det putre ca. 10 min.
3.Kok pasta som vist på pakken, rør pastaskruene ned i suppen. Smak til med salt og pepper.
4. Strø over persille (litt parmesanost?). Server gjerne med brød.

Kjempegodt!

Én kommentar

Madelen

09.05.2010 kl.00:31

Det så godt ut! :)

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits