LITT AV HVERT.......

Jeg gjorde et forsøk på å fange de store snøflakene i går:


Men jeg lyktes ikke helt.Jeg hadde tenkt å dra på apoteket i dag for å finne en sjørøverlapp med strikk, siden det var så smertefult å få av øyelappen som i går. Victoria møtte meg derimot i døra med plasterlappen klar i ettermiddag, og ved godt mot. Jeg forsøkte å sette det lengre oppe denne gangen, over øyebrynet. For øyebrynsfjerning er ikke særlig godt har jeg erfart :)

Jeg gruet meg til å fjerne plasteret i kveld, men prøvde som J. foreslo med våt klut. Det hjalp litt med den fuktige kluten mot plasteret, og litt olje langs limkanten. Siste rest "røsket hun av selv.

Her er hun dypt innsunket i bolibompa på SVT, med plasterlappen på.Mathilde som sparer panneluggen lang:Kvelden har vært travel, J. skulle til Malmö å treffe noen flyfolk fra Vigra, så han dro i sjutida. Jeg har smurt 6 brødskiver, 6 knekkebrød med baconost, skrellet 4 epler og en tallerken corn flakes gikk også ned, så apetitten er på topp!

Her er noen bilder fra forrige helg, da Daniel var syk, De maler plantekasser som vi tenkte å så jorbær i:


Dressen til Victoria er to nummer for liten, men det gjelder å ta noe gammelt når man skal male!


Bikde fra dyrehagen:


Hagearbeid:


På grilltur:
I dag stod jeg opp klokka halv sju, når vi vanligvis vekker ungene. Jeg kjente at de to første timene av dagen ble litt ødelagt fordi jeg ikke fikk timen for meg selv. Så i morgen må jeg komme meg opp halv seks igjen!

Ellers har det vært en fin dag!
Én kommentar

Emmieverlasting..

22.04.2010 kl.21:08

Så koselig bilder! :o)
Sv: Sant som du sier! to av de ringene jeg har er etter mormoren min, og en er etter moren til bestefar. Hun døde når han var 4 år så hun har vi aldri kjent. Du fikk meg til å tenke på en litt annen måte, jeg tror jeg skal ta de på meg igjen:o)

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits