Italiensk pølsegrateng

pølse
1 boks hakkede tomater
1 dl reven ost
1 liten finhakket rød løk
1 liten finhakket gul løk
1 gul paprika
1 rød paprika
2 hvitløkskløfter
1 tsk rosmarin
1 tsk grovmalt pepper

Fremgangsmåte

  • 1.

    Skjær pølse i skiver.
    Legg pølseskivene i en ildfast form

  • 2.

    Bland tomater, løk, paprika, presset hvitløk, rosmarin och svartpepper og bre ut over pølseskivene.
    Strø over revet ost.

  • 3.

    Gratiner i midten av ovnen på 225º til osten er smeltet och retten har fått litt farge, ca 20-25 minutter.

  • 4.

    Server med kokt pasta och grønsallat, eller blandede grønsaker.

    Jeg tilsatte to spiseskjeer mango chutney, salvie,italiensk krydder (hadde ikke rosmarin), og relish (hvitløk og paprika.










Én kommentar

zzzzilje

28.03.2010 kl.22:17

Begynner å få mange oppskrifter i boken min takket være dere her på blogg.no - takk for det. :)

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits