Gresk kyllinggryte





Ingredienser:

4 posjoner:

4 kyllingfileer , ca 500 g
smør
1 tsk salt
1 krm vitpepper
2 vitløkskløfter eller 1 gul løk
2 dl hønsebuljong
50 g Apetina
2 tsk oregano
2 tsk kinesisk soja
1 msk hvetemel
2 dl matyoghurt
8-10 svarte oliven med kjerne
fersk oregano eller persille

Fremgangsmåte:

Stek kyllingfileene i smør i en stekpanne. Ha i salt og pepper. Kok pastaen. Rens og hakk løken. Fres løken i smør i en stor panne eller kjele. Tillsett buljong, moset Apetinaost, oregano och soja. Rør ut melet i matyoghurten og rør det ned i sausen. Legg i kyllingen och la den koke i sausen i ca 10 min. Garner med smulet Apetinaost, oliven och fersk oregano. Server med pasta, lett kokte grønsaker og brød.

Kilde:
http://www.arla.se/Default____17653.aspx?RecipeID=15547

Dette blir dagens middag.

4 kommentarer

Elin Hansen

21.03.2010 kl.11:04

NAm nam....

Finnebiff i dag her:-)

Ramaskrik

21.03.2010 kl.11:06

Elin Hansen: Finnbiff er godt :)

Husmora :-)

21.03.2010 kl.11:06

mm deilig. Feta er det beste jeg vet!

Ramaskrik

21.03.2010 kl.11:09

Husmora :: Jeg har dilla på gresk mat for tida. Jeg er så heldig å være nær en gresk kokke om dagen, som lager fantastisk mat!

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits