Papa Agis mozzarellasaus

Dette er en oppskrift jeg har fått på jobb. En knallgod pastasaus.

4 posjoner:

pasta penne til 2 personer
1 spiseskje olivenolje + smør til steking
2 grønnsakbuljongterninger
2 hakkede gule løker
1 ts sukker
2 bokser hele tomater a 400 g
1 ts sambal oelek
6 dråper tabasco
0,5 dl fløte
1 ss smuldret salvie
4 hvitløkskløfter
2 mozzarellaboller delt i biter

Fremgangsmåte:
1. Kok pasta penne etter anvisningen
2. Varm opp olje og smør i en kaserolle og mos buljongterningene i. Legg i løk og sukker og la det frese litt.
3. Legg i tomatene som moses med gaffel, deretter sambal oelek og tabasco
4. La det putre i ti minutter før du har i fløte og salvie
5. Kok litt til. Press hvitløken ned i sausen
6. Når alle sitter klar ved bordet tar du kaserollen fra ovnen og blander i osten. Osten skal ikke smelte før servering.

Kjempegodt!

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits