tomat og mozarellasalat (italiensk)



Ingredienser:
8 solmodne tomater
2 mozarellaoster til sammen 250 g
2 ss pinjekjerner, ristet lett i en tørr panne
1 bunt basilikum
1/2 dl olivenolje
Pepper

Fremgangsmåte:
Skjær tomater og mozarella i skiver og legg dem lagvis på et fat. Dryss over pinjekjerner. Klipp basilikum over salaten og hell over olivenolje. Smak til med pepper.

Jeg har brukt uten pinjekjerner, for det har jeg ikke hatt i hus.
Jeg har rett og slett gratinert hele greia på 200 grader til osten smelter. Virkelig snadder!
Godt til kjøtt (kylling) grillet, også godt med brød til.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits