kyllinggryte

Nå har jeg:
-laget 40 kjøttkaker og fryst ned i posjoner
-kyllinggryte med fetaost og oliven som vi spiste til lunsj
-broccoligrateng som jeg tenkte å steke pølse og bacon til i morgen
-stekt kjøtt for tirsdagsmiddagen, og koker det nå, til kjøttgryte og til russisk rødbetsuppe




Vi tok de sorte olivenene ved siden av, siden det er bare jeg som liker dem.

Nå planlegger jeg å lage 60 rundstykker som avslutning........Da kan vi gå uka friskt i møte.

3 kommentarer

?

14.03.2010 kl.19:09

Å so flink du er. Hæmlaga kjøttkake er bare best!!!! Og nå ligger jo middagen klar for nesten hele uka. Beundringsverdig synes jeg som har uvanen med å bestemme hva jeg skal ha fem minutter etter jeg skulle ha begynt å lage den. Huff å huff.

Ramaskrik

14.03.2010 kl.20:43

?: Ja nå er jeg ferdig. Så litt svart ut at jeg skulle få plass til alt i frysen.... men det gikk til slutt :)

Vanligvis bestemmer jeg også det 5 min før, og da er problemet at alt er frossent. Har fått en ide om at det er lurt å bestemme senest kvelden før, men teori og praksis stemmer ikke alltid overens :)

KamilleM.

15.03.2010 kl.10:05

Du er flink å planlegge,her blir de oftest tatt på sparket,alt etter hva som er i fryseren :-)

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits