Italiensk kyllinggryte

Porsjoner: 2 personer

Tid: Max 30 minutter

2 kyllingbryst (jeg bruker kyllingfileter)
litt salt og paprika
hvetemel for Panering
1 stor paprika
1 liten gul løk
1 fedd hvitløk
gulrot - stod ikke i org. oppskrift, men jeg syns det smaker godt.
1 / 2 dl sorte oliven (kan droppes)
1 / 2 ts timian eller 1 ts basilikum
1 1 / 2 dl kylling eller grønnsaker kjøttkraft
salt og pepper

 

Varm litt olje i en stekepanne. Krydre kyllingfiletene med litt salt og paprika, og vend dem i mel. Brun kyllingen i stekepannen. Tilsett pepper og løk skåret i strimler, finhakket hvitløk og røre mens du steker grønnsakene møre. Tilsett oliven skåret i biter (smaker best hvis du kjøper med kjerne og fjerner den selv), og timian eller basilikum. Jeg syns det er godt med timian.

Hell i buljong og stek på lav varme til kyllingen er kokt igjennom, ca 10 minutter. Smak til med mer salt og eventuelt litt pepper.

Serveres med couscous eller ris og en salat.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Ramaskrik

Ramaskrik

43, Ålesund

Norsk, bosatt i Sverige. Arbeidspendler mellom Sverige og Norge. Skriver om ting som fyller hodet, alt fra familielivet, musikk, merkelige ting som skjer i samfunnet og dikt. Jeg skriver om livet som pendler gjennom fire år. Når det kommer til tekster jeg skriver selv, skriver jeg ikke alltid om hendelser jeg opplever her og nå,det kan være hendelser jeg tidligere har opplevd, eller noe andre har opplevd som jeg har levd meg inn i. E-post: queruelina@hotmail.com

Kategorier

Arkiv

hits